Про призупинення виплат Фонду гарантування вкладів фізичних осіб коштів вкладникам АТ «Дельта Банк» через банки-агенти

16 сiчня 2016

Шановні клієнти!

Звертаємо увагу вкладників АТ «Дельта Банк» на те, що виплати за загальним Реєстром вкладників АТ «Дельта Банк», які тривали з 03 грудня 2015 р. до 15 січня 2016 р. (включно), завершені.

З огляду на те, що значна кількість вкладників АТ «Дельта Банк» не звернулась до банків-агентів Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (надалі за текстом — «Фонд») для отримання належних їм сум відшкодування, в даний час відбувається технологічна перерва у здійсненні виплат, протягом якої Фондом буде визначений подальший порядок проведення виплат вкладникам.

У зв’язку з цим, наголошуємо, що вкладникам, які мають право на отримання гарантованої суми відшкодування, надсилати до Фонду листи/заяви з індивідуальними зверненнями про проведення виплат не потрібно.

Про час та порядок здійснення виплат вкладникам АТ «Дельта Банк», які не встигли до 15 січня 2016 р. отримати відшкодування через банки-агенти, буде повідомлено протягом наступного тижня на офіційному сайті Фонду — www.fg.gov.ua, на сайті АТ «Дельта Банк»- www.deltabank.com.ua, а також у відділеннях АТ «Дельта Банк».

Для отримання інформації щодо здійснення виплат можна звертатись до Контакт-центру Дельта Банку з понеділка по п’ятницю з 9-00 до 18-00 (за винятком вихідних та святкових днів) за телефоном 044 428-95-95 (тарифікація дзвінків згідно з тарифами оператора зв’язку), а також до Фонду за телефонами: 0 800 30-40-10, 0 800-308-108, 0 800-503-435 — «Гаряча лінія з питань гарантування вкладів фізичних осіб» (дзвінки по Україні безкоштовні).