Дельта Банк закликає підтримати нашу країну разом!

10 жовтня 2014

Сьогодні для відновлення колишньої української військової потуги самого патріотизму та бойового духу замало: хлопці потребують озброєння та максимального захисту, лікарні потребують сучасного обладнання та медикаментів для лікування і реабілітації поранених, вимушені переселенці потребують психологічної підтримки, гуманітарної допомоги.

Так, Дельта Банк активно бере участь у нашій спільній справі, активну громадянську позицію займають і його співробітники. У банку діє волонтерський рух на підтримку армії та поранених, які перебувають у військових шпиталях.

Дельта Банк в рамках програми «Допомога 2014» призупинив нарахування процентів за кредитними зобов’язаннями та відмінив штрафи за прострочення кредитних платежів клієнтам — військовослужбовцям та тим, кого було мобілізовано до Збройних Сил України для проходження військової служби. Крім того, Дельта Банк надав «кредитні канікули» — можливість не сплачувати кредитну заборгованість за певними кредитними програмами банку.

Якщо ви не маєте часу та можливості допомагати самостійно волонтерам, пораненим або переселенцям — на сайті банку ви знайдете інформацію про те, куди і в який спосіб переказати матеріальну допомогу. Дельта Банк активно співпрацює з такими волонтерськими організаціями, як «Благодійний фонд «Крила Феніксу», «Волонтерська сотня Доброволя», «Підтримай армію України» та інші.

Якщо ви волонтер або бажаєте зробити благодійний внесок, скористайтесь платіжними сервісами Дельта Банку, адже це швидкі перекази на вигідних умовах — без комісії або ж найменшими витратами. В платіжному сервісі Дельта Платежі Інтернет-банкінгу myDELTA з’явилася можливість перераховувати кошти адресно, в благодійні фонди та організації. Необхідні реквізити можна знайти в розділі «Благодійність», а також за допомогою функції пошуку на головній сторінці сервісу.

Сьогодні кожна ініціатива, відкриття благодійного фонду, волонтерська робота — це невимовно важко, але потрібно як ніколи. Якщо кожний з нас переведе хай навіть невеличку суму — разом ми збережемо життя десяткам патріотів на передовій.

Захистимо разом наше спільне майбутнє!

Довідкова інформація