Євгена Березовського призначено Першим Заступником Голови Ради Директорів Дельта Банку

3 жовтня 2014

Рішенням Наглядової Ради АТ «Дельта Банк» Євгена Наумовича Березовського призначено Першим Заступником Голови Ради Директорів та введено до складу Ради Директорів банку.

Євген Березовський буде розвивати корпоративний та інвестиційний блоки діяльності Дельта Банку.

«Сьогодні, як ніколи, команді Дельта Банку потрібні професійні та сильні лідери. Ми маємо великий та благодатний фронт роботи, можливості ринку сьогодні практично безмежні, і скористатися даною ситуацією — це наш обов’язок, — каже Микола Лагун, Голова Наглядової Ради АТ „Дельта Банк“. — Ми залучаємо талановитого топ-менеджера з величезним досвідом роботи. Євген Березовський візьме на себе розвиток корпоративного та інвестиційного секторів. Підвищення результативності цих сфер діяльності надасть можливість в значній мірі збільшити капіталізацію Дельта Банку в цілому».

До свого призначення в Дельта Банк Є.Н. Березовський займав посаду Першого Заступника Голови Правління АТ «Ощадбанк». З 2005 по 2011 р. — старший віце-президент ПАТ «Альфа Банк». З 1995 по 2005 р. Є.Н. Березовський працював на керівних посадах у ВАТ «Альфа-Банк».

Довідкова інформація