Дельта Банк надає благодійну фінансову допомогу пораненим та сім’ям загиблих в зоні АТО бійців

15 вересня 2014

Дельта Банк продовжує здійснювати нові кроки в рамках масштабної програми допомоги клієнтам, які постраждали внаслідок антитерористичної операції на сході України.

Зокрема, Радою Директорів АТ «Дельта Банк» було прийнято декілька важливих рішень:

• про анулювання кредитної заборгованості, яка виникла перед банком у поранених чи загиблих клієнтів банку-учасників АТО,
  • про надання фінансової підтримки пораненим клієнтам банку-учасникам АТО у розмірі 50 тисяч гривень та сім’ям загиблих клієнтів банку-учасників АТО у розмірі 100 тисяч гривень.

На виконання прийнятих рішень Дельта Банк звернувся з офіційними запитами до Міністра оборони України, Командувача Національної гвардії України, Голови прикордонної Служби України, Голови Служби безпеки України з проханням надати інформацію стосовно загиблих військовослужбовців, військовозобов’язаних, резервістів, що були призвані до лав української армії, згідно відповідних Указів Президента України.

По факту надходження необхідної інформації від вказаних структур Дельта Банк впроваджує в життя вищеприйняті рішення.

«Трагедія, яка прийшла в нашу країну, об’єднала всіх нас спільним бажанням підтримати наших воїнів, які виборюють незалежність України на Сході. Звичайно, ми розуміємо, що ніякі гроші не компенсують втрачене здоров’я, не повернуть рідним та близьким їхніх чоловіків, батьків, синів. Проте, сьогодні дуже важливо знайти у своєму серці місце не тільки для болю та скорботи, а і для дієвих та реальних вчинків! Якщо хоча б третина українських банків долучиться до нашої ініціативи, кожен воїн-учасник АТО або його рідні відчують суттєву матеріальну підтримку та захищеність. Це невелика часточка того, що ми можемо та маємо зробити, засвідчуючи свою повагу і вдячність нашим героям», — зазначає Валентина Дудко, Заступник Голови Ради Директорів АТ «Дельта Банк».

Так, наразі фінансовою підтримкою Дельта Банку скористалися перші 10 клієнтів банку, які отримали поранення в ході АТО.

Раніше, в рамках програми «Допомога 2014» Дельта Банк призупинив нарахування процентів по кредитним зобов’язанням та відмінив штрафи за прострочення кредитних платежів клієнтам—військовослужбовцям та тим, яких було мобілізовано для проходження військової служби до Збройних cил України. Крім того, Дельта Банк надав «кредитні канікули» — можливість не сплачувати кредитну заборгованість по певним кредитним програмам банку.

В Дельта Банку активну громадянську позицію займають і його співробітники. У банку активно діє волонтерський рух щодо підтримки армії та поранених, що перебувають у військових шпиталях.

З умовами програми Дельта Банку «Допомога 2014» можна ознайомитись на офіційному сайті.

Довідкова інформація