Дельта Банк активно підтримує IT-індустрію

8 липня 2014

Дельта Банк — один із найбільших замовників і роботодавців в IT-індустрії — підтримує освітні проекти в IT-сфері. Отже, банк розпочав співпрацю з підтримки IT-освіти в Україні з Фондом BrainBasket.

Дельта Банк став першим партнером BrainBasket з фінансового сектору. Банк підтримує освітні проекти в IT, оскільки чітко усвідомлює, що за інтелектом — і сьогодення, і майбутнє. Будучи одним з лідерів на фінансовому ринку України, Дельта Банк реалізовує свою стратегію на базі новітніх IT-можливостей, взявши курс на IT-переозброєння.

«Дельта Банк визначив для себе IT-сферу як пріоритетний сегмент в роботі з клієнтами. У фокусі банку — робота із співробітниками IT-компаній у ключі спеціального пакету продуктів для них, а також з самими компаніями. Найближчим часом ми будемо раді анонсувати деталі цих пропозицій», — повідомляє Марина Квашніна, заступник Голови ради директорів АТ «Дельта Банк».

Підтримка Дельта Банку IT-галузі також ґрунтується на наступних факторах:

1. Фінансовий сектор України знаходиться в міжнародному тренді: розвиток IT-сфери відбувається зусиллями представників суміжних з нею секторів.

2. IT-сфера є перспективною в частині посилення експортного потенціалу країни, а її підтримка — внеском у боротьбу з кризою в економіці.

3. Сприяння KPI-OPEN 2014 та знайомство з її переможцями надасть можливість зав’язати контакти з перспективними фахівцями.

Першим проектом у рамках співпраці Дельта Банку з фондом BrainBasket стала участь у проведенні KPI-OPEN 2014, 9-ої міжнародної відкритої студентської олімпіади з програмування. Захід ініційований Національним технічним університетом України «Київський політехнічний інститут» і проводиться спільно з компанією Vanopl Development Group.

Дельта Банк виступив партнером призового фонду олімпіади разом з Ciklum і NanoVo. Кожен переможець в якості призу отримає від банку «Мистецтво програмування» Дональда Кнута у 4 томах. Ця подія дозволяє виявити талановитих молодих фахівців вже на етапі навчання і згодом залучити їх до роботи над серйозними проектами.

«Дельта Банк з радістю відгукнувся на пропозицію підтримати 9-у міжнародну студентську олімпіаду з програмування. Будучи банком інноваційного розвитку, ми раді допомогти перспективним молодим людям заявити про себе у повний голос. Я вірю, що цей проект дозволить кожному його учаснику зробити крок назустріч своєму майбутньому. Я також вірю, що дуже скоро наші шляхи перетнуться. І ми, кожен у своїй сфері, будемо генерувати інновації, привносячи в світ нову якість», — резюмує Андрій Бігунов, заступник Голови ради директорів АТ «Дельта Банк».

Довідкова інформація:

Дельта Банк — універсальний інноваційний банк, який надає широкий спектр продуктів і сервісів для всіх категорій клієнтів. Банк є експертом у сфері заставного кредитування, пропонує одні з кращих процентних ставок на ринку депозитів, а також обслуговує великих корпоративних клієнтів і підприємства малого і середнього бізнесу.

Дельта Банк зареєстрований 15 лютого 2006 року. Отримав ліцензію НБУ № 225 від 11.10.2011. Свідоцтво Фонду гарантування вкладів № 178 від 19.11.2012. Банк входить до категорії найбільших банків за класифікацією НБУ, а також до Асоціації українських банків (АУБ) і Асоціації Банків Країн Центральної та Східної Європи (ВАСЕЕ).

Сьогодні кількість клієнтів Дельта Банку перевищує 4,6 млн. чол.

Мережа банку на 01.04.2014 представлена 237 відділеннями та 134 кредитними центрами по всій території України. Дельта Банк входить до партнерської мережі банкоматів «Атмосфера», спільно з якою сьогодні банк налічує близько 4200 банкоматів у всіх регіонах України.

Засновник і власник 70% акцій Дельта Банку — Микола Лагун.

30% акцій банку належать американській фінансовій компанії Cargill Financial Services

Фонд BrainBasket  некомерційна, недержавна організація, цілями якої є поліпшення якості IT-освіти, а також збільшення кількості IT-фахівців в Україні. Серед напрямків роботи Фонду BrainBasket  розробка і впровадження сучасних навчальних планів і програм спільно з державними та комерційними навчальними закладами, популяризація IT-професії серед школярів та професійна орієнтація випускників, робота з коледжами, професійними тренінговими центрами, співробітництво і створення спільних програм навчання із зарубіжними університетами, підтримка кращих студентів та подальше працевлаштування їх у провідні IT-компанії України. Також фонд підтримує масштабування і вдосконалення успішних освітніх проектів компаній-партнерів. Більш детальна інформація доступна на офіційному сайті www.brainbasketfoundation.org.