Стартує акційна програма «Приведи пенсіонера та отримай 100 грн.»

19 червня 2014

У період із 19 червня по 31 серпня 2014 (включно) Дельта Банк збільшує розмір винагороди за залучення до банку нових одержувачів пенсійних та соціальних виплат із 35 грн. до 100 грн. та запроваджує нову акційну програму «Приведи пенсіонера та отримай 100 грн.». У зв’язку з цим, припиняють свою дію умови акційної програми «Приведи пенсіонера та отримай 35 грн.».

Нагадуємо, що учасниками програми можуть бути будь-які повнолітні громадяни України, які залучають до Дельта Банку одержувачів пенсії, грошової допомоги, страхових та інших соціальних виплат, що здійснюються органами Пенсійного фонду України / органами Управління праці та соціального захисту населення України / органами Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України / органами Державної служби зайнятості України, незалежно від того, де саме ці виплати вони одержують (вдома, на пошті чи в іншому банку). Деталі читайте у розділі «Акції».

Залучайте до Дельта Банку нових клієнтів та отримуйте додатковий прибуток!

Довідкова інформація