Користувачам сервісу «Дельта Платежі» стали доступними 350 нових компаній

10 червня 2014

Дельта Банк оновив платіжний функціонал Інтернет-банкінгу myDELTA. У червні сервіс «Дельта Платежі» збільшився на 350 компаній-одержувачів платежів, велика частина з яких — підприємства з оплати комунальних послуг.

Нагадуємо, що користувачі Інтернет-банкінгу myDELTA можуть заощадити за рахунок скасування комісії на всі платежі до 3 000 грн. Платежі без комісії охоплюють всі сфери життя клієнта: тепер без додаткових витрат можна сплатити комунальні послуги, поповнити рахунок на телефоні , сплатити за навчання тощо.

Також для більшого комфорту користувачів було впроваджено систему запам’ятовування введення даних клієнтом. Тож користувачам сервісу «Дельта Платежі» тепер не потрібно постійно вводити одні й ті ж дані в платіжну форму. Створення шаблону дозволило клієнтам один раз ввести і зберегти інформацію, яка надалі перебуватиме у полі введення.

За необхідністю користувач зможе змінити суму оплати або іншу інформацію. Наприклад, при оплаті комунальних платежів наступного разу користувачеві не знадобиться знову шукати одержувача, вибирати послугу, вводити номер особового рахунку — все це буде відображено у відповідних полях. Клієнту тільки залишається поміняти суму і натиснути «Сплатити».

У Дельта Банку щодня поповнюється список компаній, на адресу яких можна провести платежі без комісії понад 3000 грн. Нові підприємства клієнти зможуть побачити у спеціальному полі «Нові сервіси» на головній сторінці «Дельта Платежі». Слідкуйте за нашими оновленнями онлайн!

Головна сторінка сервісу «Дельта Платежі»

Вибір категорій одержувачів платежів

Довідкова інформація