Підведені перші підсумки акції «Вперед до перемог з Visa!»

24 грудня 2013

Унікальна акція «Вперед до перемог з Visa!», у якій може взяти участь кожен власник картки Visa — клієнт Дельта Банку, присвячена Зимовим Олімпійським іграм 2014 в Сочі.

Розраховуючись карткою Visa за будь-які товари та послуги в торгово-сервісних підприємствах, терміналах самообслуговування, а також у мережі Інтернет на території України та за її межами в період з 14 жовтня 2013 року по 24 листопада 2013 року*, завдяки Visa клієнти Дельта Банку мали можливість виграти:

• одну з п’яти поїздок на двох на Зимові Олімпійські ігри 2014 в Сочі;
  • один із 25 планшетів Samsung Galaxy Tab з чохлом.

9 грудня 2013 р. відбувся перший розіграш призів, і ми з радістю оголошуємо імена переможців. Завдяки Visa планшет Samsung Galaxy Tab з чохлом отримують:

• Бєловодов Олексій Михайлович, м. Івано-Франківськ;
  • Котюк Олександр Анатолійович, м. Хмельницький.

Вітаємо наших переможців та нагадуємо, що АКЦІЯ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ! Чекаємо другого туру розіграшу!

Кожна транзакція, здійснена в період з 25 листопада 2013 року по 23 лютого 2014 року, дає можливість виграти:

• один із 50 планшетів Samsung Galaxy Tab з чохлом;
  • один із 25 телевізорів Panasonic 32′.

Здійснюйте якомога більше транзакцій та перемагайте завдяки Visa!

*Акція проходить з 14 жовтня 2013 р. по 23 лютого 2014 р. Розіграш призів відбувається у два етапи: 9 грудня 2013 року та 5 березня 2014 року. Переможці визначатимуться випадковим чином.
Докладну інформацію про рекламну акцію «Вперед до перемог з Visa!» можна дізнатися на сайті visa.com.ua.

Довідкова інформація