Один сайт karta1.com.ua — більше можливостей!

14 листопада 2013

Все для клієнтів! Це головний принцип роботи Дельта Банку! Ми постійно вдосконалюємо наші послуги та продукти, прагнучи зробити життя наших клієнтів комфортніше та простіше.

Дельта Банк презентує чергове вдосконалення — нову версію сайту karta1.com.ua, де можна знайти найулюбленіші кредитні продукти від Дельта Банку. Відтепер на одному сайті наші клієнти можуть оформити на вибір: Кредитну Картку № 1 «Еволюція», Кредитну Картку з тарифним пакетом «Новий Класичний» або кредит готівкою «Готівочка». Таке рішення ми ухвалили, зважаючи на особливу популярність цих кредитів, адже вони здатні задовольнити будь-які потреби в коштах.

Дельта Банк цінує час своїх клієнтів та постійно оптимізує можливості дистанційного обслуговування. Якщо вам терміново знадобилися гроші, але немає часу йти до відділення банку, ви можете подати заявку на оформлення кредиту прямо на сайті karta1.com.ua в будь-який час дня і ночі. Заявка буде розглянута нашими співробітниками максимально швидко, а процес заповнення анкети на сайті простий та зручний. Підготуйте мінімальний пакет документів (паспорт та довідку про присвоєння ідентифікаційного номеру/облікову картку платника податків) та, якщо ваша заявка буде ухвалена, вирушайте до відділення банку, кредитного центру або точки продаж усього один раз — щоб надати оригінали документів та отримати бажаний кредитний продукт.

Розміщена на сайті продуктова лінійка від Дельта Банку вирізняється доступними і зрозумілими умовами, можливістю дострокового погашення, зручними та гнучкими графіками повернення кредитних коштів та процентів за їх використання. Ви можете оформити кредитний ліміт від 2000 до 50 000 грн строком до 4 років — просто оберіть найзручніший для вас кредит та починайте втілювати ваші мрії вже зараз!

Крім того, ми пропонуємо клієнтам Дельта Банку взяти участь в тестуванні оновленого сайту. Ми довіряємо своїм клієнтам та прагнемо до того,щоб всі зміни максимально відповідали їхнім вимогам. Напишіть на адресу Client.offer@deltabank.com.ua свої побажання та ми обов’язково розглянемо їх.

Довідкова інформація