Стартувала акція «Новорічна лихоманка» у myDELTA

1 листопада 2013

Що може бути більш хвилюючим та бурхливим, ніж новорічні свята? Мабуть, лише передноворічна лихоманка! Практично кожен збивається з ніг в пошуках подарунків, терміново завершує справи, а часу до головного свята року залишається щоразу менше і менше. Де зустріти Новий рік, що подарувати рідним та близьким?

Отже, поки ви фантазуєте та мрієте, ми заздалегідь подбали про подарунки для вас. Дельта Банк оголошує про початок «Новорічної лихоманки», яка проходитиме з 01 листопада по 31 грудня 2013 для клієнтів системи дистанційного банківського обслуговування myDELTA.

Участь у акції можуть взяти всі, хто на період акції має з Дельта Банком Договір про надання банківських послуг за допомогою системи дистанційного банківського обслуговування «myDELTA» та набрали певну кількість балів, які нараховуються учасникам за здійснення платежів, оформлення депозиту, перерахування коштів в модулі «Оплата рахунків та послуг».

Беріть участь в акції та отримуйте можливість виграти такі призи:

• безкоштовний випуск додаткової платіжної картки;
  • десять планшетів Apple iPad 4 retina;
  • три сертифікати номіналом 10 000 грн кожний на придбання туристичної подорожі «Вихідного дня» у ТОВ «Едель Тревел»;
  • один сертифікат номіналом 20 000 грн. на придбання туристичної подорожі у ТОВ «Едель Тревел».

Тож, рекомендуємо не затягувати і долучатися до «Новорічної лихоманки» від myDELTA, яка охоплює нас з кожним днем все більше й більше!

Офіційні умови рекламної акції в розділі Акції.