За підтримки Дельта Банку Укрпошта відкрила резиденцію Діда Мороза

14 грудня 2012

13 грудня 2012 року УДППЗ «Укрпошта», при сприянні партнера проекту — АТ «Дельта Банк», презентувала проект «Резиденція Діда Мороза», який відкрився в учбовому центрі Укрпошти в місті Буча. Саме сюди надходитимуть листи дітей, адресовані Діду Морозу. Резиденція працюватиме до середини січня, а Дід Мороз відповідатиме на кожен лист листівкою та подарунком.

В рамках презентації проекту «Резиденція Діда Мороза» відбулось урочисте спеціальне гасіння новорічної листівки з марками — штемпелем, розробленим саме для цієї події. На штемпелі зображена сама Резиденція, дата її відкриття та адреса. В церемонії гасіння брали участь Оксана Плотникова, генеральний директор УДППЗ «Укрпошта», Олена Попова, Голова правління АТ «Дельта Банк», інші партнери заходу, діти та Дід Мороз.

За словами Оксани Плотникової, генерального директора УДППЗ «Укрпошта», соціальна ініціатива Укрпошти — Резиденція Діда Мороза в Україні — допоможе створити казку для дітей, які так цього потребують: «Діти вірять в казку і ми дуже раді, що зараз маємо змогу зробити казку реальністю. Діти можуть бути впевнені, що їх листи Діду Морозу будуть прочитані та жоден з них не залишиться без уваги. Завдяки роботі резиденції та обробці листів працівниками Укрпошти, кожній дитині, яка вказала зворотну адресу на листі, буде відправлений сюрприз від Діда Мороза».

Олена Попова, Голова Ради Директорів АТ «Дельта Банк», зазначила: «Я дуже рада, що в Україні з’явився такий добрий та потрібний проект. Відтепер всі,хто написав Діду Морозу, отримають від нього відповідь та подарунки. Думаю, це велике щастя отримати листа від самого Діда Мороза! Дельта Банк як партнер з великим задоволенням приєднався до цієї ініціативи. Маємо надію, що „Резиденція Діда Мороза“ — це не поодинокий проект, що подібна традиція закріпиться в Україні та з року в рік набиратиме оберти. Тепер в Україні стало трохи більше доброти та є місце для казки. Дуже хочеться, аби в щастя та диво повірили не тільки діти, а й дорослі».

14 січня 2012 року 50 дітей, які написали Діду Морозу найзворушливі листи, будуть запрошені до Резиденції, щоб на власні очі побачити, як працює пошта Діда Мороза, а також взяти участь в розважальній програмі і отримати подарунки від партнерів проекту.

Взагалі, ініціатива організації Резиденції Діда Мороза спричинена не лише кількістю листів, що надходять щорічно на адресу Укрпошти (близько 10 тисяч), а й окремими, особливо зворушливими листами, які не змогли лишити байдужими працівників організації. Протягом багатьох років поштарі купують подарунки за власні кошти та відсилають їх дітям. Тепер, завдяки новому проекту Укрпошти та партнерам, усім дітлахам будуть надсилатись новорічні подарунки та листівки з привітаннями від Діда Мороза.

Довідкова інформація