Delta Premier представляє MasterCard World Art

13 грудня 2012

Delta Premier, напрямок обслуговування заможних клієнтів Дельта Банку, спільно з Благодійним Фондом «Мистецький Арсенал» представляють нову преміальну картку MasterCard World Art — картку благодійності.

Delta Premier радо запрошує кожного українця, небайдужого до культурного життя, зробити свій внесок у формування культурних та духовних цінностей нашої держави. Завдяки партнерській програмі ми допомагаємо становленню та розвитку Національного культурно-художнього та музейного комплексу «Мистецький Арсенал» як одного з найбільших культурно-виставкових центрів Європи.

Урочиста презентація картки відбулася на Благодійному вечорі 11 грудня 2012 року в стінах НКММК «Мистецький Арсенал» в експозиції Великого Антикварного салону 2012 «Колекція в колекції. Спадщина Галаганів».

Картка MasterCard World Art — це синергія новітніх преміальних сервісів та унікального механізму здійснення відрахувань від кожної платіжної операції по картці на користь «Мистецького Арсеналу». Таким чином клієнт при розрахунках в торговельних точках та мережі Інтернет (в Україні та за кордоном) буде відчувати свою причетність до розвитку української культури та мистецтва.

Максим Шахалов, керівник Delta Premier та Радник Голови Ради Директорів АТ «Дельта Банк»: «На сьогодні у всьому світі участь в соціальних програмах набуває статусу постійної практики та норми життя для соціально відповідальних компаній та особистостей. В останні роки ця тенденція розвивається в Україні та країнах СНД. Ми пишаємося тим, що стали партнером БФ „Мистецький Арсенал“ в проекті, який не має аналогів в Україні».

Ольга Виєру, Голова Правління БФ «Мистецький Арсенал»: «Ця ініціатива надзвичайно важлива для розповсюдження в нашій країні традицій благодійності та меценатства у мистецтві. У більшості провідних музейних закладів 50% фінансування, яке забезпечує розвиток музеїв та музейних програм, складається з внесків благодійників та меценатів — учасників клубів підтримки музеїв. Завдяки програмі MasterCard World Art кожний власник картки відчує свою причетність до підтримки мистецтва, стаючи постійним учасником суспільно важливої соціальної програми без додаткових фінансових витрат та зусиль».

Delta Premier кожному власнику картки надає доступ до преміальних продуктів та сервісів, таких як:

• Картка с відновлюваною кредитною лінією та пільговим періодом сплати 55 днів.
  • Підвищений процент на залишок Ваших власних коштів на картковому рахунку у розмірі 14% річних у гривні, 7,5% — в доларах США и 6,5% — в євро.
  • Персональне банківське обслуговування у відділеннях Delta Premier.
  • Інтернет-банк з можливістю розміщення on-line депозитів.
  • Цілодобова клієнтська підтримка контакт-центру Delta Premier.
  • Конс’єрж-сервіс, туристичне страхування та страхування фінансових ризиків.

Картка MasterCard World Art є не тільки платіжною — вона надає особові привілеї учасника Клубу Друзів «Мистецького Арсеналу». Клубне членство дозволяє безкоштовно відвідувати виставки, спеціальні екскурсіонні та освітні програми. Також серед привілеїв учасника клубу — запрошення на святкові закриті та благодійні заходи, занесення імен учасників Клубу Друзів на web-ресурси БФ «Мистецький Арсенал» та НКММК «Мистецький Арсенал», в Почесну книгу «Благодійники Мистецького Арсеналу». Також учасники Клубу Друзів отримують подяку або диплом, що засвідчує благодійну діяльність.

Довідкова інформація