Дельта Банк -кращий банк з депозитних програм для населення

26 листопада 2012

21 листопада 2012 року відбулося урочисте нагородження переможців ІV Всеукраїнського конкурсу «Банк року» за версією журналу «Банкиръ». Другий рік поспіль Дельта Банк перемагає в номінації «Кращий банк з депозитних програм для населення». Нагадаємо, що в минулому році банк здобув перемогу в категорії «великі» банки. А за результатами 2012 року Дельта Банк став кращим у категорії «найбільші», увійшовши до ТОП-10 українських банків.

До складу журі конкурсу увійшли експерти Національного Банку України, Асоціації Українських Банків, Українського Кредитно-Банківського Союзу, Рейтингового агентства «IBI-Rating» та представники Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Для оцінювання учасників конкурсу бралися до уваги різні аспекти, що характеризують фінансову стійкість та надійність банківської установи. Головною особливістю методики є використання тільки якісних показників діяльності — рівень професійності менеджменту, імідж установи, клієнтська база, якість кредитного портфелю, стратегія роботи банку на ринку тощо.

«Перемога у конкурсі свідчить про довіру клієнтів до Дельта Банку, — говорить Олена Попова, Голова Ради Директорів Дельта Банку. — Також слід відзначити, що люди в цілому стали більше довіряти банківській системі України. Про це свідчить стабільне зростання портфелю активів банківської системи України, який станом на 1 листопада складає майже 40 млрд. грн. Що стосується Дельта Банку, об’єм нашого депозитного портфелю фізичних осіб сягнув відмітки у 9,7 млрд. гривень, згідно з даними на 1 листопада 2012 року. Тобто, з початку року ми виросли на 2,7 млрд. грн. — така стрімка динаміка зросту перевищує середні показники по всій банківській системі України і говорить про високу оцінку нашої роботи вкладниками. Неухильне підвищення довіри українців до Дельта Банку позитивно вплинуло на закріплення наших позицій — станом на 1.11.2012 ми впевнено зайняли 4-у позицію у рейтингу найбільших фінансових установ України в порівнянні з 6-ою на початку року. А висока оцінка експертів спеціалізованого видання „Банкір“ є ще одним свідченням того, що Дельта Банк обрав ефективну стратегію у депозитному напрямку».

Рекомендую

Довідкова інформація