Дельта Банк став «Банком року-2011» в номінації «Кращий банк за депозитними програмами для населення»

30 листопада 2011

29 листопада 2011 відбулося нагородження переможців ІІІ Всеукраїнського конкурсу «Банк року» за версією журналу «Банкиръ». Дельта Банк переміг в номінації «Кращий банк за депозитними програмами для населення» в категорії «Великі банки».

Організаторами Конкурсу виступили Видавництво «КБС-Издат» і журнал «Банкиръ». Гостями церемонії нагородження стали співробітники дипломатичних місій, представники НБУ, Голови правління банків України, представники ЗМІ.

До складу журі конкурсу увійшли експерти Національного Банку України, Асоціації Українських Банків, Українського Кредитно-Банківського Союзу, рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг», Фонду гарантування вкладів фізичних осіб тощо.

Учасники рейтингу оцінювалися тільки за якісними показниками діяльності: рівень прозорості, відповідальності, надійності, ділової репутації, професіоналізму. За результатами 2011 року депозитні програми Дельта Банку були визнані найбільш вигідними для населення, а сам банк оголошений «Банком року» в даній номінації.

Світлана Чирва, Заступник Голови Ради Директорів АТ «Дельта Банк»:

— Це велика честь і справжнє визнання для нас — отримати нагороду Всеукраїнського конкурсу «Банк року». Особливо приємно те, що високо оцінені наші депозитні програми для населення, що вони користуються довірою.

Стратегія Дельта Банку спрямована на те, щоб у своїх продуктах випереджати запити ринку, і завжди проявляти порядність у відношенні до клієнтів. В усі часи ми виконували свої зобов'язання перед вкладниками, і нині пропонуємо клієнтам вигідні та зручні умови депозитних продуктів: високі ставки, оптимальні терміни, вигідну можливість зміни валюти вкладу. Завдяки такій позиції, ми завоювали довіру багатьох людей і дуже цінуємо це. Дельта Банк робить все для того, щоб наші клієнти були впевнені у своїх фінансових питаннях, в завтрашньому дні. І нагорода тільки підтверджує, що ми — на правильному шляху.