Дельта Банк переміг у додатковому конкурсі Пенсійного Фонду України, отримавши право виплачувати пенсію та соціальну допомогу в Києві, Феодосії, Дрогобичі, Енергодарі та Сарнах.

23 серпня 2011

Ми продовжуємо активну роботу з одержувачами пенсії та соціальної допомоги по всій території України і вже вкотре підтверджуємо свій статус надійної фінансової установи, якому держава довіряє роботу з цією особливою категорією клієнтів. В результаті перемоги в декількох тендерах Пенсійного Фонду сьогодні Дельта Банк обслуговує пенсіонерів та одержувачів соц. допомоги в усіх містах, де є відділення Дельта Банку, а це більш ніж 64 міста України. З середини серпня до списку міст-учасників пенсійної програми Дельта Банку також приєдналися Київ, Феодосія (АР Крим), Дрогобич (Львівська обл.), Енергодар (Запорізька обл.) та Сарни (Рівненська обл.).

Почавши обслуговування одержувачів пенсії і соціальної допомоги в кінці 2010 року, за 9 місяців кількість клієнтів Дельта Банку, які оформили Пенсійну картку, значно зросла, а обсяг коштів, які щомісяця перераховуються на ці картки з органів Пенсійного фонду/соціального захисту населення, становлять десятки мільйонів гривень. Тепер одержувачі пенсії та соціальної допомоги в нових містах зможуть оцінити переваги обслуговування в Дельта Банку, а саме:

• безкоштовне відкриття рахунку та видача міжнародної платіжної картки VISA іменна;
  • нарахування підвищених процентів на залишок коштів (15% річних);
  • безкоштовне отримання готівкових коштів у касах і банкоматах Дельта Банку, а також у банкоматній мережі банків-партнерів (мережа «Атмосфера», «Євронет», «Укрсоцбанк»);
  • отримання СМС-повідомлень про рух коштів по рахунку;
  • швидке зарахування грошей (пенсійні /соціальні виплати зараховуються на картку вже протягом наступного операційного дня після їх перерахування з органів Пенсійного фонду / соціального захисту населення);
  • можливість оформити спеціальні депозитні продукти;
  • участь у програмі лояльності банку.

Для оформлення отримання пенсії та соціальної допомоги звертайтеся до найближчого відділення Дельта Банку.

Відчуйте вигоди отримання пенсії і соціальної допомоги в Дельта Банку!

Список відділень для оформлення пенсії та соціальної допомоги (XLS, 79,0 КБ)

Довідкова інформація