Дельта Банк і MasterСard оголошують про початок стратегічного партнерства

2 серпня 2011

Дельта Банк, один з провідних гравців банківського ринку України, і MasterCard, міжнародний лідер в галузі електронних платежів, оголошують про початок стратегічного партнерства. Ключовими напрямками співпраці стануть емісія кредитних карток для різних сегментів клієнтів, запуск нових унікальних карткових продуктів, а також розробка спеціальних пропозицій для сегменту заможних клієнтів.

Партнерство Дельта Банку та MasterCard, яке стартувало в липні 2011 р., охоплює ряд напрямків, першочерговий з яких — запуск Кредитної картки № 1 Дельта Банку на базі платіжних карт MasterCard. Нова кредитка є однією з найбільш зручних форм кредиту за рахунок швидкості оформлення. Серед ряду переваг цього продукту: унікальна програма «Повертаємо гроші» (клієнт отримує 1% від витраченої суми при розрахунку карткою за товари та послуги), до 31 дня безкоштовного користування кредитом, до 50 000 гривень відновлюваної кредитної лінії.

Крім того, Кредитну картку № 1 MasterCard можна буде використовувати як розрахункову, оплачуючи за її допомогою товари та послуги в торгових точках як в Україні, так і за її межами, а також через Інтернет. В цілому, до кінця 2011 р. Дельта Банк планує випустити 300 тис. кредитних карт з брендом MasterCard.

На додаток до емісії кредитних карт, в планах партнерства Дельта Банку з MasterCard — розробка спільної лінійки карткових продуктів, а також карткових програм для заможних клієнтів.

Олена Попова, Голова Ради директорів Дельта Банку: «На сьогоднішній день Дельта Банк є лідером на ринку споживчого кредитування, займаючи перші позиції в торгових мережах з видачі кредитів. При цьому ми постійно розвиваємося, вивчаємо потреби наших клієнтів і разом з нашими партнерами розробляємо рішення, які максимально відповідають очікуванням споживачів. В рамках стратегічного партнерства, разом зі світовим лідером електронних платежів MasterCard, ми зможемо надати вигідні пропозиції для наших клієнтів, а також в цілому розширити лінійку банківських карткових продуктів для різних категорій споживачів, в тому числі, за рахунок розробки інноваційних карткових рішень».

Сергій Равняго, Голова представництва MasterCard Europe в Україні: «Український ринок, як і раніше, є стратегічним для MasterCard, і розвиток співробітництва з нашими партнерами — українськими банками — грає тут провідну роль. Спільними зусиллями MasterCard, платіжної системи з глобальною мережею прийому і багаторічним досвідом в електронній комерції, а також одного з безперечних лідерів банківського ринку — Дельта Банку — ми зможемо розробити справді цінні пропозиції для власників карток, сприяючи, таким чином, і розвитку електронних платежів в Україні в цілому».

Про Дельта Банк

АТ «Дельта Банк» входить до групи великих банків України, його мережа налічує понад 100 відділень у всіх регіонах країни. Засновник банку — Микола Лагун, переможець конкурсів «Підприємець року-2007» та «Фінансист року-2008». На 01.07.11 активи банку складають 16,37 млрд. грн., Кредитний портфель — 12 280 000 000 грн., залишки в касі, на кореспондентських рахунках в НБУ та інших банках — 1,94 млрд. грн., Регулятивний капітал — 1, 70 млрд. грн. Кількість клієнтів банку перевищує 3 млн. чоловік. Дельта Банк є членом Асоціації Українських Банків (АУБ) та Асоціації Банків Країн Центральної та Східної Європи (ВАСЕЕ). Серед ключових партнерів банку — «Фокстрот», «Фоксмарт», «Технополіс», «Ельдорадо», «Вікотек», «Комфі», «Нова лінія», «Епіцентр», «АБВ техніка», «Алло», «Техноярмарок» , «Мегамакс», «Діавест».

Про MasterCard Europe

MasterCard Europe — це підрозділ компанії MasterCard Worldwide зі штаб-квартирою в Ватерлоо, Бельгія, відповідальний за операції в Європі і для Європи. Регіон MasterCard Europe тягнеться до східного кордону Росії. Завдяки розвиненій мережі офісів, MasterCard Europe може зрозуміти і задовольнити потреби клієнтів, що працюють на ринку 51 країни Європи. Це дозволяє клієнтам компанії вести бізнес зручним для себе способом, на своїй рідній мові.

Про MasterCard Worldwide

MasterCard Worldwide сприяє розвитку глобальної комерції, будучи сполучною ланкою між фінансовими інститутами, підприємствами, держателями карт і торговими організаціями. Як франчайзер, процесор та консультант, MasterCard розробляє та просуває платіжні рішення, обробляє понад 22 млрд. операцій щорічно і надає унікальний досвід і консалтингові послуги своїм партнерам — фінансовим інститутам та підприємствам торгівельно-сервісної мережі. MasterCard управляє програмами емісії сімейства всесвітньо відомих і повсюдно приймаються до оплати брендів платіжних карт, таких як MasterCard ®, Maestro ® і Cirrus ® в більш ніж 210 країнах та регіонах світу.