Дельта Банк став кредитором для клієнтів Укрпромбанку

2 липня 2010

До АТ «Дельта Банк» передана частина активів та пасивів ТОВ «Укрпромбанк». Таким чином, ставши кредитором для клієнтів ТОВ «Укрпромбанк», Дельта Банк завершив процес переходу від роздрібного моно-банку до універсального.

«На сьогодні, ми отримали додатковий кредитний портфель фізичних осіб із споживчими кредитами, кредитами під заставу нерухомості та авто у кількості біля 20 000 клієнтів, а також кредитний портфель юридичних осіб у кількості близько 1000 клієнтів. Крім того, ми продовжуємо активно нарощувати власний портфель кредитів юридичних та фізичних осіб. Таке суттєве збільшення активів дозволить нашому банку увійти до складу першої групи банків», — коментує Голова Ради Директорів Дельта Банку Олена Попова.

Довідкова інформація: Дельта Банк зареєстровано 15 лютого 2006 року. Отримав ліцензію НБУ № 225 від 08.10.09. Свідоцтво Фонду гарантування вкладів № 178 від 15.10.09. АТ «Дельта Банк» входить до групи великих банків України; мережа банку нараховує 98 відділень у всіх регіонах країни. Засновник та власник 100% акцій банку — Микола Лагун, переможець конкурсів «Підприємець року — 2007» та «Фінансист року — 2008». Станом на 01.06.10 активи банку становлять 7,62 млрд. грн., кредитний портфель — 4,22 млрд. грн., залишки в касі, на кореспондентських рахунках в НБУ та інших банках — 2,03 млрд. грн., регулятивний капітал — 0,71 млрд. грн.