Увага! Знижуються депозитні ставки для фізичних осіб

10 червня 2010

З початку 2010 року на банківському ринку спостерігається тенденція загального зниження процентних ставок за депозитами, поновлюється довіра вкладників до банківської системи, вклади поступово повертаються в банки, збільшуються об'єми залучених коштів.Оцінюючи тенденції ринку та аналізуючи рівень ставок за депозитами, Дельта Банк вирішив знизити ставки за депозитами для клиентів-фізичних осіб.

Так, з 14 червня 2010 року знизяться розміри процентних ставок за строковими вкладами у всіх валютах, а з 10 липня — за карткою «Чарівний Гаманець» в іноземній валюті.

В середньому, зниження розмірів процетних ставок за строковими вкладами складе: 2% для вкладів в національній валюті, 1% в дол. США та 1,5% в євро. Перегляд ставок торкнеться тільки нових депозитних договорів. Для діючих договорів вони залишаться на рівні, зафіксованому в договорі.

Зниження розмірів процентних ставок за карткою «Чарівний Гаманець» в іноземній валюті складе: 1,5% в дол. США та 1,5% в євро. Перегляд ставок торкнеться всіх клієнтів, як за діючими договорами, так і за новими . Процентні ставки за картковими вкладами «Чарівний Гаманець» у гривні та «Золотий Гаманець» залишаться без змін.

Незважаючи на зниження, розміри наших депозитних ставок все одно одні з найвищих на ринку, оскільки це частина нашої стратегії — пропонувати нашим клієнтам найвигідніші розміри процентних ставок.

Довідкова інформація: Дельта Банк зареєстровано 15 лютого 2006 року. Отримав ліцензію НБУ № 225 від 08.10.09. Свідоцтво Фонду гарантування вкладів № 178 від 15.10.09. АТ «Дельта Банк» входить до групи великих банків України; мережа банку нараховує 98 відділень у всіх регіонах країни. Засновник та власник 100% акцій банку — Микола Лагун, переможець конкурсів «Підприємець року — 2007» та «Фінансист року — 2008». Станом на 01.04.10 активи банку становлять 6,5 млрд. грн., кредитний портфель — 3,72 млрд. грн., залишки в касі, на кореспондентських рахунках в НБУ та інших банках — 2,36 млрд. грн., регулятивний капітал — 0,86 млрд. грн.