До уваги всіх клієнтів! ТОВ «Комерційний банк «Дельта» реорганізовано у Публічне акціонерне товариство «Дельта Банк».

2 жовтня 2009

Шановні клієнти!

Повідомляємо Вам, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Комерційний банк «Дельта» реорганізовано у Публічне акціонерне товариство «Дельта Банк».

01 жовтня 2009 року було здійснено відповідний запис до Державного реєстру банків та проведено державну реєстрацію нової редакції статуту банку.

Звертаємо Вашу увагу, що відповідно до положень статті 26 Закону України «Про банки і банківську діяльність», здійснення реорганізації банківської установи шляхом перетворення полягає у зміні її організаційно-правової форми, без застосування норм законодавства щодо припинення юридичної особи, у зв'язку з чим Публічне акціонерне товариство «Дельта Банк» є правонаступником усього майна, прав та обов'язків Товариства з обмеженою відповідальністю «Комерційний банк «Дельта».

Публічне акціонерне товариство «Дельта Банк» повідомляє про прийняття на себе всіх зобов'язань, що виникли та діють на підставі договорів, які були укладені з Товариством з обмеженою відповідальністю «Комерційний банк «Дельта». Зазначені договори не вимагають окремого переукладання або внесення змін, пов'язаних зі зміною організаційно-правової форми банківської установи та її найменування.