Visa відзначила успіхи Дельта Банку по реалізації кампанії «Олімпійський рух»

28 липня 2008

Visa, спонсор і офіційна платіжна система Олімпійських ігор, і Дельта Банк підвели підсумки спільної акції «Мільйонний клієнт». Акція була проведена в рамках глобальної програми «Олімпійський рух Visa» і присвячена літнім Олімпійським Іграм 2008 року в Пекіні. Переможцем став Олексій Гугучкін, який був нагороджений путівкою на літні Олімпійські ігри 2008 в Пекіні.

Оригінальна концепція акції була запропонована Дельта Банком для просування кредитних продуктів банку. Для участі в акції, яка тривала в період з 3 по 20 червня, необхідно було не тільки оформити кредитну картку Visa, але і рекомендувати Дельта Банк як фінансового партнера своїм друзям. У подяку за кожного приведеного друга Дельта Банк знижував діючий тариф для учасників акції, а також розігрував цінні призи — сумки з логотипом Олімпійських ігор 2008 року в Пекіні. Олексій Гугучкін, оформивши кредитну карту Visa, привів в Дельта Банк найбільша кількість друзів, які також стали клієнтами банку.

«Я радий заявити про успіх наший сумісній акції і відзначити нестандартне рішення Дельта Банку по просуванню кредитних продуктів на українському ринку, яке дозволило нам збільшити кількість випущених кредитних карт Visa», — заявив Сергій Равняго, Генеральний Директор Visa в Україні, країнах СНД, не включаючи Росію.

«Ми на власному досвіді упевнилися в ефективності мережевого маркетингу у фінансовій сфері. Цей інструмент виявився вельми цікавим не тільки для клієнтів, що залучалися, але і для нашого партнера компанії Visa», — відзначила Світлана Чирва, начальник департаменту маркетингу і реклами Дельта Банку.

Інформація про компанію Visa Inc. Visa Inc. є найбільшою в світі мережею роздрібних електронних платежів, що забезпечує вирішення для обробки послуг і платежів, включаючи споживчі кредити, дебетові, авансові і корпоративні розрахунки, які пропонуються під марками Visa, Visa Electron, Interlink і PLUS. Visa є визнаним світовим лідером, а Visa/plus — одна з найбільших в світі мереж банкоматів, що забезпечує можливість використання місцевої валюти в більш ніж 170 країнах світу. Докладніша інформація доступна за адресою: http://www.corporate.visa.com/. Visa виступає спонсором Олімпійських ігор з 1986 року, і ігри в Пекіні стануть продовженням спонсорської діяльності Visa як Всесвітнього партнеру міжнародного Олімпійського руху. Ідея кампанії «Олімпійський рух Visa» полягає в тому, що великим спортивним перемогам передують нелегкі випробування, і кожен день в житті будь-якого спортсмена — це рух на шляху до Олімпійських ігор. Таким чином підтримка Олімпійського руху Visa допомагає 14 талановитим спортсменам з 7 країн фінансово і морально в їх підготовці і подальшому виступі на Олімпійських іграх 2008 в Пекіні.